+36-70-506-1125

Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

Ügyfeleimmel itt találkozhattál:

Ügyfeleimmel itt találkozhattál

Mi az a fontos lépés, amit a legtöbb honlap készítésekor kihagynak és ami miatt az ilyen honlapok halottak?

Mit ér egy honlap, látogatók nélkül?

Egy elkészült honlap látogatók nélkül pontosan annyit ér, mintha nem is létezne: semmit. Akkor lesz sikeres a honlapod, ha lesznek rajta olyan látogatók, akik a szolgáltatásod iránt érdeklődnek.

Ezeket az érdeklődőket karon kell ragadni és a honlapodra kell terelni.

Na de honnan?” — teheted fel a kérdést jogosan.

A kereső ereje

A magyar internetezők naponta több millió keresést futtatnak le a Google keresőben: tévéműsort, éttermet, vagy éppen bármilyen más szolgáltatást keresnek. Az emberek mindig keresnek valamit: többnyire megoldást, valamilyen problémájukra.

Egészen biztos vagyok benne, hogy az emberek arra a problémára is keresnek, amelyre a te céged nyújt megoldást. Miért ne jelenhetnél meg te is a keresőben? Miért hagyod, hogy ezek az emberek másokat találjanak meg?

Tévhit, hogy az internet nem működik

Gyakori hiba az, hogy miután elkészül egy honlap, a tulajdonos hátradől, karba teszi a kezét és csak várja, hogy magától működjön az egész: jöjjenek a látogatók és rendeljenek a szolgáltatásból, megvegyék a termékeket. Persze, a látogatók maguktól nem jönnek (honnan is tudnák az emberek, hogy létezik az az oldal?!) Az elkeseredett honlaptulajdonos pedig kijelenti: “Az internet nem működik!”

Ha honlapkészíttetésen töröd a fejedet, akkor most mondd el magadban háromszor: “Én másképp csinálom majd!

A fenti példában ott a hiba, hogy egy honlap beindítása nem fejeződik be azzal, hogy elkészült a weboldal. Látogatókat kell rá irányítani.

A látogatószerzés egyik módja a keresőoptimalizálás.

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás az a folyamat, amikor az weboldalt előre juttatjuk a keresési eredmények (más szóval: keresési találatok) között.

A keresőoptimalizálás egyfelől magán a honlapon történik: nem mindegy, hogy a címsorokat, szövegeket hogyan alakítod ki, hogy mennyi szöveget írsz, vagy hogy a menüdet hogyan készíted el.

Az optimalizálás második fele pedig az úgynevezett linképítéssel történik. A Google akkor fogja a honlapodat elismertebbnek tartani, hogy ha a weboldaladra régóta működő, erős honlapokról is kattintható hivatkozás mutat. A linképítés során ilyen, a honlapodra mutató hivatkozásokat helyezek el más weboldalakon.

Mi a helyzet a te honlapoddal?

Válaszold meg őszintén: miután elkészült a honlapod, történtek konkrét lépések, hogy a honlapodra többen találjanak rá a keresőből? Vagy csak úgy elvegetál a honlap és néha megnézik azok, akiknek adsz névjegyet?

Ha úgy érzed, hogy lenne mit javítani a honlapod látogatottságán, akkor keress meg és segítek abban, hogy több érdeklődő találjon rád!

Érdekel a keresőoptimalizálás

Üdvözöllek!

13 éve készítek honlapokat. Ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy mitől lesz egy honlap igazán jó. A Pixelhuszár vezetőjeként azon dolgozom, hogy igényes, profi és könnyen kezelhető honlapot kapj.

Mészáros Barna
a céges honlapok szakértője

A honlapkészítés menete

Mi fog történni, hogy ha engem bízol meg a honlapod elkészítésével?

 1. 1
  Közösen átbeszéljük a honlapod működését, és hogy mire van szükséged.
 2. 2
  A menüpontokat kialakítjuk, a weboldalad szövegeit, képeit összeállítjuk.
 3. 3
  A grafikai tervet kialakítom, a megbeszéltek alapján.
 4. 4
  Leprogramozom a honlapodat, hogy a grafikai terv életre keljen.
 5. 5
  Honlapszövegek és képek elhelyezése a honlapon. Hurrá! Elkészült a honlapod! :)
Egy ilyen honlap tetszene?
Ilyen honlapokat készítek

Szeretnél egy igényes, profi
honlapot készíttetni? Vagy már van weboldalad,
de úgy érzed, hogy kevesen látogatják? Keress meg nyugodtan. Tudok neked segíteni! Ha kérdésed van, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

Várom üzenetedet!

Írj nekem!